Sleeve FLAP rood project

WHOLESALE & PROJECTEN

 Wholesale            

Studio BIG is gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van vilten producten. Naast de producten in de webshop, is het ook mogelijk om samen met ons een maatwerk product of compleet concept te ontwikkelen, bijvoorbeeld voor de verkoop in je (web)winkel. Samen bepalen we welke producten gewenst zijn, in welke kleuren etc. Denk hierbij aan mooie sets bestaande uit een tas, sleeve, telefoonhoesje en sleutelhanger, gemaakt in dezelfde kleuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw (web)winkel? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 Projecten              

Ben je op zoek naar een mooi, eerlijk en duurzaam product voor bijvoorbeeld je medewerkers, klanten of relaties? Bijvoorbeeld sleeves voor de nieuwe laptops van je medewerkers? Sleutelhangers om uit te delen op een evenement? Samen ontwikkelen we een mooi concept, waarbij het bedrukken en borduren van de producten tot de mogelijkheden behoort. Dit alles is mogelijk in relatief kleine oplagen, dus niet meer 1.000 stuks bestellen als je er bijvoorbeeld maar 10, 20 of 50 nodig hebt. Hier vind je een voorbeeld van een mooi project wat Studio BIG heeft uitgevoerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrag of evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!