WERKWIJZE

Hoe gaan we te werk?

 1. Studio BIG ontvangt graag je wensen, het liefst zo uitgebreid mogelijk! Wil je een specifieke kleur, maat, detail of bedrukking? Vermeld dit dan! Natuurlijk willen we graag de gewenste aantallen weten. Staffelprijzen zijn ook mogelijk, mochten de aantallen nog niet vast staan.

 2. De kleur van het product is vaak het belangrijkst. Vilt is in vele kleuren verkrijgbaar. Lees hier meer over vilt en krijg een indruk van de beschikbare kleuren. We maken gebruikt van twee gerenommeerde leveranciers, welke gebruikt wordt hangt af van de gewenste kleur.

 3. Studio BIG gaat aan de slag met je wensen. We maken een ontwerpt, dit kan een tekening zijn, maar ook een  sample model, het e.e.a. hangt af van de complexiteit. Indien mogelijk geeft Studio BIG gelijk al een prijsindicatie. De definitieve prijsopgave volgt zodra het ontwerp (nagenoeg) goedgekeurd is. 

 4. ​Studio BIG stuurt foto's en/of tekeningen en een uitgebreide omschrijving van het ontwerp via e-mail.

 5. Wij horen graag wat je van het ontwerp vindt! Wij gaan vervolgens aan de slag met je feedback om het ontwerp te perfectioneren. Mochten bepaalde keuzes en aanpassingen een grote prijsverandering met zich mee brengen, dan zullen we dat altijd melden.

 6. Indien nodig herhalen we stap 3 & 4 een keer.

 7. Zodra het ontwerp goedgekeurd is, zullen we een definitieve prijsopgave sturen. Mocht je gebruik willen maken van ons aanbod, dan zullen we meestal een sample van het product opsturen, zodat we zeker zijn dat het product naar wens is!

 8. Na een 'go' van beide kanten, gaat Studio BIG aan de slag. We houden je natuurlijk op hoogte van de voortgang.

Nog even dit..

We realiseren ons dat onze prijzen niet concurrerend zijn met die van grote relatiegeschenken-bedrijven. Wolvilt is een mooi en duurzaam product, gemaakt van 100% wol, maar ook kostbaar. Daarbij wordt alles door ons zelf geproduceerd. We zullen echter altijd ons best doen een aantrekkelijk aanbod te doen.

Geïnteresseerd of nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

maatwerk in wolvilt  -  exclusieve ontwerpen in kleine oplagen  -  wholesale mogelijk

studio big

©2019 by studio big

 • White Facebook Icon
 • White Pinterest Icon
 • White Instagram Icon
0
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now