Top

Telefoonhoesje VINK

  • Telefoonhoesje VINK
  • Telefoonhoesje VINK
  • Telefoonhoesje VINK
FullFullFullFullFull
(5 / 3 Reviews)
19,50

Telefoonhoesje VINK

Op de voorkant van dit telefoonhoesje staat een klein vogeltje op het vinkentouw. Het hoesje wordt gemaakt van een dubbele laag 100% wolvilt.
 
Dit hoesje is aan de achterzijde voorzien van een vakje waarin je bijvoorbeeld visitekaartjes, bankpas of papiergeld kunt meenemen. Wanneer je dit vakje liever niet in jouw hoesje hebt, dan kun je dit in de bestelling aangeven.
 
Door verschillende kleuren te combineren in de dubbele laag vilt ontstaat een verrassend subtiel effect.

De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@studiobig.nl voor de mogelijkheden en prijzen.


Reviews (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 Reviews)

L (16-10-2015) FullFullFullFullFull Prachtig hoesje. Ik heb gekozen voor de combinatie grijs met fluo roze. Heel blij mee. Super snel geleverd en mooie kwaliteit.

Anna (27-05-2015) FullFullFullFullFull Ben er heel blij mee, origineel en het ziet er verzorgd uit. Ik heb dit hoesje in het zachtgroen en de binnenkant olijfgroen; heel mooi materiaal. Doen!

M (25-06-2014) FullFullFullFullFull Erg leuk, origineel hoesje. Ik heb 'm besteld in grijs met aqua vogel. Past goed om m'n iphone met case. Mooi afgewerkt. Snel geleverd.

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten