Top

Telefoonhoesje STIEK

  • Telefoonhoesje STIEK
  • Telefoonhoesje STIEK
  • Telefoonhoesje STIEK
  • Telefoonhoesje STIEK
rating 5
(5 / 6 Reviews)
21,50

Telefoonhoesje STIEK

Mooi en veilig hoesje, afgewerkt met elastieken band.

Het vakje aan de achterzijde welke gebruikt kan worden voor visitekaartjes, bankpas etc. is optioneel.

 

Afmetingen

Op maat gemaakt voor iedere telefoon: Samsung, iPhone, Huawei, Motorola, Sony, LG etc.

Materialen

Gemaakt van een dubbele laag 100% wolvilt van 1 mm dik. Door verschillende kleuren te combineren in de dubbele laag vilt ontstaat een verrassend subtiel effect. Het hoesje wordt afgewerkt met een elastieken band.

Kleuren

De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

De kleur van het elastiek kan eveneens aangepast worden. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare kleuren.

Speciale wensen?

Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.Verwachte levertijd: max. 1 week
Reviews (6)
rating 5 (5 / 6 Reviews)

Anja (14-04-2019) rating 5 Donderdag een hoesje voor mijn telefoon besteld. Leuk dat je uit zoveel kleuren kunt kiezen en zelf kunt combineren. Snel contact met Sylvia. Zaterdag had ik het al in huis. Super snel en bovenal heel mooi gemaakt. Dankjewel!

JC (13-04-2019) rating 5 Wat een supersnelle levering - hoesje voor iPhone gemaakt van een dikkere viltsoort. Ik ben zeer tevreden; mooi en passend! En er wordt ook nog met je meegedacht. TOP...

Ans (27-09-2018) rating 5 Heel blij met het telefoonhoesje. Eigenlijk nog blijer met het hoge serviceniveau. Dat doet Sylvia knap: niets is haar te veel. Ze doet er alles aan om de klant het gewenste product te kunnen leveren. Complimenten. Daarnaast werkt Sylvia ook snel. Voordat je 't weet ligt het hoesje, netjes verpakt, bij je op de deurmat.

Marjolijn (20-04-2016) rating 5 Vilten telefoonhoesje Stiek ontvangen. Is heel leuk geworden en super snelle levering!!

Naomi (28-10-2015) rating 5 Prachtig hoesje, op maat en in de kleuren die ik zelf heb uitgekozen. Duidelijk met zorg gemaakt. En binnen vier dagen binnen. Dank!

Noƫlle Horsmans-van Zandvoort (08-08-2014) rating 5 Deze week ontving ik van Studio Big het vilten hoesje voor mijn mobieltje waarvoor ik tot nu toe tevergeefs een passend hoesje zocht. Gelukkig bood Studio Big uitkomst, ik kon zelfs de kleuren van het hoesje en het elastiek zelf kiezen! En het werd ook nog eens razend snel bezorgd. Heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen en tot de volgende keer! Ik zal reclame maken voor jullie bedrijf.

Type de code over