Top

Telefoonhoesje SQUARE

  • Telefoonhoesje SQUARE
  • Telefoonhoesje SQUARE
  • Telefoonhoesje SQUARE
  • Telefoonhoesje SQUARE
  • Telefoonhoesje SQUARE
  • Telefoonhoesje SQUARE
FullFullFullFullFull
(5 / 5 Reviews)
24,50

Telefoonhoesje SQUARE

Telefoonhoesje met rechte hoeken, gemaakt van een dubbele laag 100% wolvilt en afgewerkt met een magneetsluiting in een canvas of nylon band.

Dit hoesje is aan de achterzijde, onder de sluiting, voorzien van een vakje waarin je bijvoorbeeld visitekaartjes, bankpas of papiergeld kunt meenemen.
 
Door verschillende kleuren te combineren in de dubbele laag vilt ontstaat een verrassend subtiel effect.
 
De kleur van het band kan aangepast worden. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare kleuren.

De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.
 
Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@studiobig.nl voor de mogelijkheden en prijzen.


Reviews (5)
FullFullFullFullFull (5 / 5 Reviews)

Froukje (03-06-2017) FullFullFullFullFull Hoesje op een maandag besteld en in diezelfde week kwam de bestelling al binnen. Super service en een erg leuk hoesje! Ik ben er blij mee.

Iris (23-03-2014) FullFullFullFullFull Ik heb een enorme telefoon (samsung zoom met zo'n lens erop) dus het was moeilijk hoesjes zoeken. Daarom besloot ik er een te laten maken. We hebben even heen en weer gemaild over de maat en het resultaat is een hoesje dat erg goed past. Heel fijn! Ook snelle levering. Zeker aan te raden om hier je hoesje te bestellen!

Peter (17-02-2014) FullFullFullFullFull Prachtig hoesje, leuk om zelf de kleuren te kunnen kiezen. Snelle levering en afhandeling !

Jeroen (24-11-2013) FullFullFullFullFull Bij de bestelling een verzoek gepost. Hierover hebben we heel vlot contact gehad.

Eindresultaat, een prachtig dikvilten hoesje!

Ard (06-09-2013) FullFullFullFullFull Mooi hoesje, prima van maat. Mooi van afwerking en goed contact tussendoor. Toppertje!

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten