Top

Telefoonhoesje SNAP

  • Telefoonhoesje SNAP
  • Telefoonhoesje SNAP
  • Telefoonhoesje SNAP
  • Telefoonhoesje SNAP
  • Telefoonhoesje SNAP
rating 5
(5 / 9 Reviews)
24,50

Telefoonhoesje SNAP

Praktisch hoesje afgewerkt met een canvas of nylon band en magneetsluiting.

Afmetingen

Op maat gemaakt voor iedere telefoon: Samsung, iPhone, Huawei, Motorola, Sony, LG etc.


Materialen

Gemaakt van een dubbele laag 100% wolvilt van 1 mm dik. Door verschillende kleuren te combineren in de dubbele laag vilt ontstaat een verrassend subtiel effect. Het hoesje wordt afgewerkt met een canvas of nylon band.

Kleuren

De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

De kleur van het band kan eveneens aangepast worden. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare kleuren.

Speciale wensen?

Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.Verwachte levertijd: max. 1 week
Reviews (9)
rating 5 (5 / 9 Reviews)

Eline (08-04-2019) rating 5 Fijne, persoonlijke service, en een met aandacht gemaakt persoonlijk hoesje voor mijn telefoon! Hartelijk dank.

Hele mooie hoes (09-03-2019) rating 5 Deze hoed besteld voor mijn ereader. Hij is prachtig geworden. Hij past perfect en beschermt mijn ereader! Ook goed advies gekregen voor de kleuren. Kortom top!

Monique (21-01-2018) rating 5 Prachtig hoesje, mooi in rood met blauwe sluiting. Snel geleverd, past perfect, ben er echt heel blij mee! Bedankt!

Machteld (05-03-2014) rating 5 mooi vilten hoesje voor mijn Fairphone, past goed, snel geleverd, blij met de kleuren grijs/ fluogroen/lime. Na 1 week intensief gebruik: fijn, mooi en makkelijk!

Juliƫt (14-02-2014) rating 5 Het is een erg mooi hoesje en het past perfect. De levertijd is heel snel en de service goed: nadat ik eerst een hoesje had ontvangen dat net niet gelijk was aan welke ik had besteld, kon ik die meteen ruilen voor de goede.

bernice (29-11-2013) rating 5 Ik had een kleur gekozen die er niet was. Nicole deed een paar suggesties en we zijn samen tot een goede oplossing gekomen. Heel fijn! Het hoesje is supermooi, heel mooi afgewerkt en ik ben er heel blij mee!Echt een aanrader.

Iris (24-11-2013) rating 5 Ben erg blij met mijn hoesje! Past perfect, mooi materiaal, netjes afgewerkt en goede service!

Leon (16-09-2013) rating 5 Heb er eentje besteld voor mijn Samsung Note 2, in de kleuren die ik mooi vind. Bestellen was makkelijk, levertijd helaas wat langer omdat de magneetsluitingen op waren. Kreeg hier netjes bericht van. Zo heb ik een uniek hoesje voor een nette prijs!

Annette (12-11-2012) rating 5 Op maat laten maken, en naar eigen wensen qua kleurtjes. Het past perfekt. Ben er erg blij mee.

Type de code over