Top

Telefoonhoesje PERSONAL

  • Telefoonhoesje PERSONAL
  • Telefoonhoesje PERSONAL
  • Telefoonhoesje PERSONAL
  • Telefoonhoesje PERSONAL
  • Telefoonhoesje PERSONAL
  • Telefoonhoesje PERSONAL
  • Telefoonhoesje PERSONAL
  • Telefoonhoesje PERSONAL
FullFullFullFullFull
(5 / 10 Reviews)
19,50

Telefoonhoesje PERSONAL

Stijlvol hoesje met jouw eigen monogram, gemaakt van een dubbele laag 100% wolvilt.

Dit hoesje is aan de achterzijde voorzien van een vakje waarin je bijvoorbeeld visitekaartjes, bankpas of papiergeld kunt meenemen. Wanneer je dit vakje liever niet in jouw hoesje hebt, dan kun je dit in de bestelling aangeven.
 
Door verschillende kleuren te combineren in de dubbele laag vilt ontstaat een verrassend subtiel effect.

De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@studiobig.nl voor de mogelijkheden en prijzen.


Reviews (10)
FullFullFullFullFull (5 / 10 Reviews)

Bianca (07-07-2017) FullFullFullFullFull Is niet mijn gewoonte om reviews achter te laten, maar Studio Big en mijn hoesje zijn wel heel bijzonder, dus maak graag een uitzondering. Is bovendien al de 3e keer dat ik een product bij Sylvia koop ;-)
Superservice, goed advies en zeer snelle levering!
En een supergaaf bijzonder hoesje!
Sylvia, heel erg bedankt weer!

Lia (06-07-2017) FullFullFullFullFull Wat ben ik blij met mijn prachtige telefoonhoesje met naam!
Mooie kleur en mijn telefoon past precies. Superservice, goed én snel geleverd. Dankjewel Studio BIG

Liesbeth (07-06-2016) FullFullFullFullFull afgelopen weekend mijn hoesje ontvangen. perfecte maat en oh zo leuk. Ben er blij mee. leuk om een persoonlijk hoesje te hebben, in zelf gekozen kleuren. mooie afwerking en, heel belangrijk, lekker stevig !

Charlotte (06-10-2015) FullFullFullFullFull Ik hou van vilt, ik vind het heel stoer materiaal! Ik heb hier een super gaaf vilten hoesje besteld met mijn initiaal erop! De verzending ging super soepel en snel! Echt een aanrader om hier je hoesje te bestellen!

Leen (15-09-2014) FullFullFullFullFull Het leuke gepersonaliseerde hoesje met onze familie-initialen is echt klasse! Schitterende kleuren, perfecte afwerking, en gesmeerd bestelproces.

Cindy (13-03-2014) FullFullFullFullFull Super blij met mijn nieuwe iPhone hoesje! Top kwaliteit & snelle service! Bedankt 😃

Laurens (12-01-2014) FullFullFullFullFull Het hoesje ziet er mooi en kwaliteitvol uit en zoals ik het mij had voorgesteld! Ook een zeer snelle levering!

Noor (05-12-2013) FullFullFullFullFull Heel erg mooi hoesje en een zeer snelle levering!

Petra (09-09-2013) FullFullFullFullFull Ontzettend mooi en leuk hoesje! Snel geleverd terwijl deze op maat gemaakt moest worden. Goede communicatie. Absoluut een aanrader.

Judith (09-09-2013) FullFullFullFullFull Mijn neefje kreeg onlangs zijn eerste mobiele telefoon. Een ouder model en dus lastig om een goed passend en leuk hoesje te vinden. Studio BIG maakte voor hem een stoer hoesje in de juiste maat met zijn initiaal. Fijn ook dat het hoesje mooi op tijd voor zijn verjaardag binnen was. Mijn neefje was helemaal trots op zijn eigen hoesje!

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten