Top

Telefoonhoesje OWL

  • Telefoonhoesje OWL
  • Telefoonhoesje OWL
  • Telefoonhoesje OWL
FullFullFullFullFull
(5 / 5 Reviews)
18,50

Telefoonhoesje OWL

Elegant hoesje met een uiltje. Het hoesje wordt gemaakt van een dubbele laag 100% wolvilt.

Dit hoesje is aan de achterzijde voorzien van een vakje waarin je bijvoorbeeld visitekaartjes, bankpas of papiergeld kunt meenemen. Wanneer je dit vakje liever niet in jouw hoesje hebt, dan kun je dit in de bestelling aangeven.
 
Door verschillende kleuren te combineren in de dubbele laag vilt ontstaat een verrassend subtiel effect.

De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@studiobig.nl voor de mogelijkheden en prijzen.


Reviews (5)
FullFullFullFullFull (5 / 5 Reviews)

Marieke (05-07-2014) FullFullFullFullFull Wat een leuk hoesje! Ik krijg er veel leuke reacties op. Hij past precies en je pakt je telefoon er ook gemakkelijk uit. Super blij mee!

Marieke (28-01-2014) FullFullFullFullFull Wat een onwijs leuk telefoonhoesje. Ben er echt superblij mee. Telefoon past er perfect in en dat je zelf de kleuren kunt samenstellen vind ik ook een pluspunt. Kortom... echt een aanrader!!

Rianne (03-12-2013) FullFullFullFullFull Wat een geweldig hoesje! Past perfect om mijn Iphone 5 met beschermhoesje. Op maat gemaakt. Super origineel. Hele mooie kwaliteit. Helemaal blij.

Ankie (19-11-2012) FullFullFullFullFull Het door mij bestelde hoesje past perfect om mijn Samsung Galaxy note! Overleg rond kleur en sluiting verliep vlot en ik had het hoesje binnen no time thuis. Echt een aanrader!

Marcella (12-08-2012) FullFullFullFullFull Het hoesje ziet er erg mooi uit en past perfect om mijn telefoon!

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten