Top

Telefoonhoesje DUO

  • Telefoonhoesje DUO
  • Telefoonhoesje DUO
  • Telefoonhoesje DUO
  • Telefoonhoesje DUO
  • Telefoonhoesje DUO
  • Telefoonhoesje DUO
  • Telefoonhoesje DUO
  • Telefoonhoesje DUO
  • Telefoonhoesje DUO
FullFullFullFullFull
(4.9 / 13 Reviews)
25,50

Telefoonhoesje DUO

Combineer een leuke figuurtje met een sluiting. Het hoesje wordt gemaakt van een dubbele laag 100% wolvilt en afgewerkt met een magneetsluiting in een canvas of nylon band.

Door verschillende kleuren te combineren in de dubbele laag vilt ontstaat een verrassend subtiel effect.
 
De kleur van het band kan aangepast worden. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare kleuren.

De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.
 
De keuze voor het figuurtje is aan jou! Wellicht heb je op deze site wat leuks gezien, maar wil je toch iets anders, neem dan contact met ons op via info@studiobig.nl om de mogelijkheden te bespreken.


Reviews (13)
FullFullFullFullFull (4.9 / 13 Reviews)

Leonie (02-02-2016) FullFullFullFullFull Na lang zoeken eindelijk een hoesje gevonden die bij me past! Helemaal blij met het op maat gemaakte vilten hoesje met neon roze pompoms! Mijn iPhone is ook blij :)

ingrid (18-08-2015) FullFullFullFullFull Vandaag mijn nieuwe hoesje ontvangen, helemaal super. Dank voor je mooie werk en snelle service.

Cindy (13-05-2014) FullFullFullFullFull Ik heb mijn bestelling ontzettend snel mogen ontvangen. Bedankt voor het goede advies.
Ik beschik nu over een prachtig, origineel telefoonhoesje!!!

Christien (22-04-2014) FullFullFullFullEmpty Ik heb het hoesje DUO in grijs met een roze cupcake. En hij is prachtig geworden! Bovendien past ie perfect. Het enige minpuntje vind ik dat het roze van de band anders is dan van de cupcake.

Marja (15-01-2014) FullFullFullFullFull Het is een mooi hoesje geworden en ik vond het erg leuk dat er zo veel keus was. Ook toen ik vlak na het plaatsen van mijn bestelling nog terugkwam op een gemaakte kleurencombinatie was dit geen probleem. Levering was ook snel.

Inka (14-01-2014) FullFullFullFullFull Prachtig telefoonhoesje, mooi afgewerkt en goed advies.

Carin (05-12-2013) FullFullFullFullFull Perfect geholpen, dat heeft geleid tot een super mooi hoesje!

Nathalie (01-06-2013) FullFullFullFullFull perfecte service! Heel gaaf in het echt! Ik werd er helemaal vrolijk van.

Angela (25-03-2013) FullFullFullFullFull Ik heb mijn mooie telefoonhoesje heel snel ontvangen, in de kleuren die ik zelf wilde hebben en mijn telefoon past er perfect in

Jacqueline (28-02-2013) FullFullFullFullFull Leuke, originele ontwerpen, snel geholpen en met een persoonlijke touch. Daar wordt je helemaal blij van!

Ilona (29-01-2013) FullFullFullFullFull Vandaag het hoesje voor de telefoon van mijn dochter ontvangen. Helemaal super! Ze heeft zelf de kleurtjes uitgekozen en een plaatje opgezocht. Het resultaat is een grijs hoesje geworden met een blauw paardenhoofd gecombineerd met kobaltblauw band. Het hoesje heeft precies de goede maat voor haar telefoon, een Samsung Y waar moeilijk hoesjes voor te vinden zijn. Echt een aanrader!

Shanna (29-11-2012) FullFullFullFullFull Dit is het mooiste telefoonhoesje dat ik ooit al heb gehad! Duo met magneetsluiting in zandkleur met framooskleurige voering en silhouet van kat.
M'n telefoon past er perfect in, en het ontwerp is helemaal wat ik in gedachten had!

Leonie (10-11-2012) FullFullFullFullFull Ik heb dit hoesje pas ontvangen voor de iPhone 5 en de pasvorm is perfect. Verder vind ik het hele concept super: zelf kleuren samenstellen en je kunt ook eventueel een eigen ontwerp laten maken. Ik heb een magneetsluiting erbij gekozen. Verder vind ik de medewerkers klantvriendelijk en servicegericht. Ik heb deze site gelijk op Facebook gedeeld en kan iedereen dit aanbevelen.

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten