Top

Telefoonhoesje CLOSED

  • Telefoonhoesje CLOSED
  • Telefoonhoesje CLOSED
  • Telefoonhoesje CLOSED
  • Telefoonhoesje CLOSED
  • Telefoonhoesje CLOSED
  • Telefoonhoesje CLOSED
  • Telefoonhoesje CLOSED
FullFullFullFullFull
(4.7 / 11 Reviews)
24,50

Telefoonhoesje CLOSED

Functioneel hoesje, afgewerkt met een canvas of nylon band en magneetsluiting.

Afmetingen
Op maat gemaakt voor iedere telefoon: Samsung, iPhone, Huawei, Motorola, Sony, LG etc.

Materialen
Gemaakt van 100% wolvilt van 3 mm dik. Het hoesje wordt afgewerkt met een canvas of nylon band.

Kleuren
De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Het 3 mm dikke vilt is echter niet altijd in alle kleuren beschikbaar. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

D
e kleur van het band kan eveneens aangepast worden. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare kleuren.

Speciale wensen?
Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.


Reviews (11)
FullFullFullFullFull (4.7 / 11 Reviews)

anne opmeer (10-12-2015) FullFullFullFullFull Telefoonhoesje [closed] net ontvangen, ziet er goed uit, mooie afwerking.maakt het persoonlijk.
Leuk om kado te geven!

Hester (05-11-2015) FullFullFullFullFull super blij, leuk hoesje in zelfgekozen kleuren. Snel gemaakt en bezorgd! Helemaal goed, erg tevreden....

Sjerp (03-10-2015) FullFullFullFullEmpty Na dochter en partner ook zo'n mooi gemaakt vilten hoesje aangeschaft voor iPhoen6 met "bumper". Ziet er mooi uit, past goed (wel de maten wat ruimer opgegeven), sluit mooi af, en de telefoon is toch snel "bij de hand".

Inez (02-04-2015) FullFullFullFullFull Net mooi hoesje ontvangen voor nieuwe iPhone. Erg goed afgewerkt, goed op de hoogte gehouden, snel geleverd en persoonlijk kaartje. Ga zo door, Nicole !

Brenda (30-09-2014) FullFullFullFullFull Heel fijn hoesje! Precies op maat gemaakt voor mijn Fairphone. Heel mooi materiaal en nette afwerking.

Harry (22-09-2014) FullFullFullFullFull Omdat er om de rand van mijn Moto G ook nog eens een extra rubberend rand zit waardoor-ie niet zo makkelijk uit je hand kan glibberen, had ik een op die maat gemaakt hoesje nodig. Met het resultaat ben ik echt bijzonder blij. Het hoesje past als gegoten om de smartphone en is bovendien heel mooi afgewerkt. Daarbij werd ik ook nog eens op de hoogte gehouden van de voortgang. Prima service!

Lisanne (09-04-2014) FullFullFullFullFull Heel erg leuk en mooi hoesje voor mijn HTC van goede kwaliteit. De levering was ook erg snel, mijn complimenten. Ben er heel erg blij mee en zal deze website zeker aanbevelen!

Femke (15-09-2013) FullFullFullFullEmpty Wederom een hoesje op maat besteld. Dit keer voor de iPod van mijn dochter. Die is helemaal blij met haar originele beschermhoesje met haar naam erop geborduurd. Mooie kwaliteit vilt. Bedankt weer!

Joost (25-07-2013) FullFullFullFullFull Snelle levering, uitstekende kwaliteit, persoonlijk kaartje... Heerlijk en mooi ondernemerschap dat ik veel verder succes toewens! Dank!

Renate (27-10-2012) FullFullFullFullEmpty Fijn en hip hoesje voor mijn telefoon. Mijn sony toestel past er perfect in. De levering was snel. De voortgang goed inzichtelijk. Ik heb al leuke reacties ontvangen!

Stefanie (26-10-2012) FullFullFullFullFull Ik ben heel blij met mijn nieuwe hoesje voor de iphone. Het contact en de snelle levering waren perfect. Het hoesje ziet er precies zo uit als op de afbeelding en is heel mooi gemaakt.
Aanrader!

Gerelateerde producten