Top

Telefoonhoesje BASIC ROUND

  • Telefoonhoesje BASIC ROUND
  • Telefoonhoesje BASIC ROUND
  • Telefoonhoesje BASIC ROUND
  • Telefoonhoesje BASIC ROUND
  • Telefoonhoesje BASIC ROUND
  • Telefoonhoesje BASIC ROUND
  • Telefoonhoesje BASIC ROUND
  • Telefoonhoesje BASIC ROUND
rating 5
(4.9 / 9 Reviews)
18,50

Telefoonhoesje BASIC ROUND

Hoesje zonder gedoe: alleen een combinatie van één of twee mooie kleuren! Dit hoesje heeft afgeronde hoeken. Gaat je voorkeur uit naar een nog strakker model? Kijk dan eens bij ons nieuwe model BASIC SQUARE!

Dit model heette voorheen NATUREL en BRIGHT.


Afmetingen
Op maat gemaakt voor iedere telefoon: Samsung, iPhone, Huawei, Motorola, Sony, LG etc.
 
Materialen
Gemaakt van 100% wolvilt van 3 mm dik.
 
Kleuren
De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Het 3 mm dikke vilt is echter niet altijd in alle kleuren beschikbaar. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.
 
Speciale wensen?
Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.


Verwachte levertijd: max. 1 week
Reviews (9)
rating 5 (4.9 / 9 Reviews)

Menno (18-03-2019) rating 5 Nog even bedankt voor de snelle service, het meedenken over de kleuren en de prachtige hoezen. Ze zitten allebei weer zuigend! Heel fijn, ik ben er erg blij mee.

Alicia (06-07-2017) rating 5 Gisteren mijn nieuwe hoesje ontvangen en ben er weer erg blij mee. Dit keer heb ik om een iets ander formaat gevraagd, omdat ik nu een bumper om mijn telefoon heb en het hoesje past perfect! Ook leuk dat het hoesje aangepast kan worden. Dit grijze hoesje met roze stiksel kan weer jaren mee:-)

Judith (19-11-2015) rating 5 Gisteren het telefoonhoesje ontvangen, erg blij mee! Het hoesje was netjes verpakt en past perfect om mijn iPhone 6. Ik heb deze iPhone 6 in gebruik met een strakke siliconen case en dus zijn de afmetingen anders. Ondanks dat past mijn mobiel super in het hoesje, niet te strak en niet te los. Een bestelling bij studio BIG is zeker voor herhaling vatbaar!

Martijn (10-11-2015) rating 5 Zojuist mijn hoesje ontvangen, netjes verpakt in plastic en een beschermende envelop. Hij past perfect om mijn Oneplus One: niet te strak waardoor m'n telefoon er lastig uit te halen zou zijn maar ook niet te los waardoor de telefoon er zomaar uit zou kunnen vallen. Netjes met dubbel stiksel afgewerkt. Warmgrijs-donker (639) is een sobere, formele kleur. Helemaal perfect, bedankt voor de snelle levering!

Ellie (16-10-2015) rating 5 Vandaag mijn telefoonhoesje ontvangen. Blij mee, past precies, leuke kleur en perfect afgewerkt. Op deze manier een niet alledaags telefoonhoesje helemaal zelf samengesteld in de kleur en combinaties die je zelf wilt.

Lonneke (13-01-2015) rating 5 Erg blij mee.

Ik had om een aanpassing van het model gevraagd, en dit is moeiteloos en helemaal naar wens doorgevoerd.

Monique (04-12-2014) rating 5 Erg mooi hoesje dat ook prima werkt in de praktijk, goede bescherming! Heb er nu dus ook eentje voor mijn man gekocht.

Mariko (10-09-2014) rating 5 Supermooi hoesje vandaag ontvangen. Gekozen voor de kleur pink, my favourite! Heel netjes afgewerkt en de ideale bescherming voor mijn telefoon.

Martine (16-04-2014) rating 4 Fijn hoesje en mooie naturel tint!

Type de code over