Top

Telefoonhoesje SNAP

  • Telefoonhoesje SNAP
  • Telefoonhoesje SNAP
  • Telefoonhoesje SNAP
  • Telefoonhoesje SNAP
  • Telefoonhoesje SNAP
FullFullFullFullFull
(5 / 6 Reviews)
23,50

Telefoonhoesje SNAP

Praktisch hoesje, gemaakt van een dubbele laag 100% wolvilt en afgewerkt met een magneetsluiting in een canvas of nylon band.

Door verschillende kleuren te combineren in de dubbele laag vilt ontstaat een verrassend subtiel effect.
 
De kleur van het band kan aangepast worden. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare kleuren.

De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.
 
Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@studiobig.nl voor de mogelijkheden en prijzen.


Reviews (6)
FullFullFullFullFull (5 / 6 Reviews)

Machteld (05-03-2014) FullFullFullFullFull mooi vilten hoesje voor mijn Fairphone, past goed, snel geleverd, blij met de kleuren grijs/ fluogroen/lime. Na 1 week intensief gebruik: fijn, mooi en makkelijk!

Juliƫt (14-02-2014) FullFullFullFullFull Het is een erg mooi hoesje en het past perfect. De levertijd is heel snel en de service goed: nadat ik eerst een hoesje had ontvangen dat net niet gelijk was aan welke ik had besteld, kon ik die meteen ruilen voor de goede.

bernice (29-11-2013) FullFullFullFullFull Ik had een kleur gekozen die er niet was. Nicole deed een paar suggesties en we zijn samen tot een goede oplossing gekomen. Heel fijn! Het hoesje is supermooi, heel mooi afgewerkt en ik ben er heel blij mee!Echt een aanrader.

Iris (24-11-2013) FullFullFullFullFull Ben erg blij met mijn hoesje! Past perfect, mooi materiaal, netjes afgewerkt en goede service!

Leon (16-09-2013) FullFullFullFullFull Heb er eentje besteld voor mijn Samsung Note 2, in de kleuren die ik mooi vind. Bestellen was makkelijk, levertijd helaas wat langer omdat de magneetsluitingen op waren. Kreeg hier netjes bericht van. Zo heb ik een uniek hoesje voor een nette prijs!

Annette (12-11-2012) FullFullFullFullFull Op maat laten maken, en naar eigen wensen qua kleurtjes. Het past perfekt. Ben er erg blij mee.

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten