Top

Sleutelhanger TEXT (small)

  • Sleutelhanger TEXT (small)
  • Sleutelhanger TEXT (small)
  • Sleutelhanger TEXT (small)
  • Sleutelhanger TEXT (small)
FullFullFullFullFull
(5 / 2 Reviews)
9,95

Sleutelhanger TEXT (small)

Sleutelhanger in klein formaat met tekst naar keuze, bijvoorbeeld een naam. De ruimte is beperkt, dus bij een lange tekst zullen de letters kleiner worden dan op de afbeelding.

Afmetingen
Ca. 7,5 x 3 cm (gemeten zonder sleutelring)

Materialen
Gemaakt van 100% wolvilt van 3 mm dik, met een stukje vilt bovenop van 1 mm. Indien gewenst, kan de sleutelhanger met een extra musketonhaak geleverd worden (zie foto). De meerprijs hiervan is € 0,75.

Kleuren
De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Het 3 mm dikke vilt is echter niet altijd in alle kleuren beschikbaar. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

Speciale wensen?
Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.


Reviews (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 Reviews)

Linda (13-01-2016) FullFullFullFullFull Super leuke sleutelhangers!! Het materiaal is super en mooi van kleur. Snelle levering kortom top!

D. (29-12-2014) FullFullFullFullFull Ik heb twee sleutelhangers besteld en was enorm verrast door de kwaliteit - ze zijn prachtig! Ook over de service ben ik zeer te spreken: snelle reacties op vragen en overleg is goed mogelijk. Aanrader!

Gerelateerde producten