Top

Sleutelhanger LEATHER (large)

  • Sleutelhanger LEATHER (large)
  • Sleutelhanger LEATHER (large)
  • Sleutelhanger LEATHER (large)
  • Sleutelhanger LEATHER (large)
rating 5
(5 / 2 Reviews)
14,95

Sleutelhanger LEER (large)

Stijlvolle sleutelhanger afgewerkt met echt leder.

Afmetingen
Ca. 15 x 3 cm (gemeten zonder sleutelring)

Materialen
Gemaakt van 100% wolvilt van 3 mm dik, met een stukje echt leder. Indien gewenst, kan de sleutelhanger met een extra musketonhaak geleverd worden (zie foto). De meerprijs hiervan is € 0,75.

Kleuren
De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Het 3 mm dikke vilt is echter niet altijd in alle kleuren beschikbaar. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

Speciale wensen?
Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.


Verwachte levertijd: max. 1 week
Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Ellie (16-10-2015) rating 5 Geweldig mooie sleutelhanger, persoonlijk omdat je zelf de kleuren kunt kiezen. Mooi afgewerkt.

Stephanie (14-04-2015) rating 5 Supermooie sleutelhanger. Ik heb er onlangs een besteld in de kleurstelling grijs/bruin leer. Dankzij de sleutelhanger hoef ik niet meer op zoek naar sleutels in mijn tas. De hanger past makkelijk om je pols zodat je letterlijk je handen vrij hebt. Studio Big is persoonlijk, superleuk dat er een handgeschreven groet in de afleverenvelop zat!

Type de code over