Top

Sleeve STIEK - Prijs vanaf

  • Sleeve STIEK - Prijs vanaf
  • Sleeve STIEK - Prijs vanaf
  • Sleeve STIEK - Prijs vanaf
  • Sleeve STIEK - Prijs vanaf
  • Sleeve STIEK - Prijs vanaf
rating 5
(5 / 1 Reviews)
27,50

Sleeve STIEK

Mooie en praktische sleeve voor je tablet, e-reader of laptop.

De sleeve wordt afgewerkt met een breed elastiek. Tot en met een schermgrootte van 14,9" wordt het elastiek vastgestikt in de zijnaad. Bij de grotere sleeves wordt het elastiek los bijgeleverd.

Tot en met een schermgrootte van 11,9" zit de opening aan de korte zijde. Bij de grotere sleeves zit deze aan de lange zijde. Naar wens kan dit aangepast worden. Vermeld dit bij de opmerkingen.

De sleeve heeft rechte hoeken.

Afmetingen
Selecteer tijdens het bestellen de juiste maat-groep. Afhankelijk van de gekozen maat, verschijnt de bijbehorende meerprijs. Vermeld ook duidelijk het merk en model en zo nodig modeljaar, serienummer of de exacte afmetingen.

Materialen
Gemaakt van 100% wolvilt van 3 mm dik.

Kleuren
De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Het 3 mm dikke vilt is echter niet altijd in alle kleuren beschikbaar. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

De kleur van het elastiek kan eveneens aangepast worden. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare kleuren.

Speciale wensen?
Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.


Verwachte levertijd: 1-2 weken
Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Marian van Dijk (08-03-2019) rating 5 Een enorm leuke sleeve voor mijn IPad. Past perfect, mooie kleur, snelle service. Voor mij is Studio Big Dé winkel voor mijn hoesjes, sleeves en accesoires.

Type de code over