Top

Schoudertas FLAIR

  • Schoudertas FLAIR
  • Schoudertas FLAIR
  • Schoudertas FLAIR
  • Schoudertas FLAIR
  • Schoudertas FLAIR
  • Schoudertas FLAIR
99,00

Schoudertas FLAIR

Ga met flair naar het werk, de winkel of op visite! Deze prachtige schoudertas zit vol met handigheidjes zoals een elastiek om je waterfles/dopper rechtop te houden, één klein vakje en twee grotere vakken voor al die lossen spulletjes en handige sluiting. De tas is elegant afgewerkt met echt lederen hengels en details. De bodem is verstevigd waardoor hij goed blijft staan.
 
De tas op de foto is gemaakt van viltkleur 706 en zwart leer. Het stiksel van de twee vakken is zichtbaar aan de buitenzijde. Bij een gemêleerde kleur (nr. 700 t/m 709) vallen deze minder op dan bij een effen kleur.

Wil je liever twee kleuren vilt? Een andere kleur leer? Toch liever stoffen hengels? De vakjes aan de binnenkant een andere kleur? De zijnaden aan de buitenkant? Laat het ons weten, er is heel veel mogelijk! Afhankelijk van de aanpassingen kan de prijs hoger of lager uitvallen.

Afmetingen
Ca. 50 cm breed - 35 cm hoog -  bodem 7,5 x 15 cm
Lengte hengsels: ca. 60 cm, vanaf de bovenkant van de tas

Materialen
Gemaakt van 100% wolvilt van 3 mm dik. De hengels zijn van echt leder. De tas sluit met een verstelbare drukknoop.

Kleuren
De kleur van het vilt kan zelf gekozen worden. Het 3 mm dikke vilt is echter niet altijd in alle kleuren beschikbaar. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

De kleur van de lederen hengels en details kan eveneens aangepast worden. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare kleuren.

Speciale wensen?
Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen.  Neem vrijblijvend contact met ons op via info@studiobig.nl voor de mogelijkheden en prijzen.


Verwachte levertijd: 1-2 weken
Reviews (0)
Type de code over