Top

Nieuwsbrief April 2017BIG Nieuws

De laatste nieuwsbrief is alweer een maand oud, dus tijd voor een nieuwe BIG Nieuws! We blikken terug op de afgelopen weken, maar, nog belangrijker, we kijken halsreikend uit naar.... Moederdag! Natuurlijk hebben we ook weer een leuke actie.

Moederdag!
Op zondag 14 mei a.s. mogen alle moeders weer eens extra in het zonnetje gezet worden!

Studio BIG heeft veel leuke producten die hiervoor geschikt zijn, Daarnaast hebben we speciaal lint ingekocht: mooi subtiel wit (of off-white) met een klein hartje erin verwerkt of een iets opvallender variant in roze. Leuk om te gebruiken voor een sleutelhanger of telefoonhoesje! Het kleur van het vilt is natuurlijk weer zelf te kiezen.

Nieuwsgierig naar onze andere producten? Neem een kijkje op onze website!
Het lint is beperkt voorradig dus wees er op tijd bij, zodat jouw speciale cadeau op tijd in huis is!

Het 'nieuwe' Studio BIG
Sinds 1 april sta ik, Sylvia, aan het roer van Studio BIG. In de aanloop naar de heropening van website is er al hard gewerkt om er voor te zorgen dat alles en iedereen er klaar voor was: alle voorraad heeft een plaatsje gekregen, diverse modellen zijn alvast een keer gemaakt en de website heeft een facelift gekregen.

En toen was het 1 april en gingen de virtuele deuren weer open! Sinds die tijd is stilzitten er niet bij! Er liggen inmiddels al diverse mooie sets bij de klanten thuis: mooie sleeves en hoesjes met bijpassende sleutelhanger, manden etc.! Maar last but not least, de reacties van 'oude' bekenden én nieuwe klanten zijn hartverwarmend en maken alle inspanningen meer dan waard.

Tot slot nog een klein tipje van de sluier: er komen wat nieuwe modellen/producten aan... houdt Studio BIG dus in de gaten!

Bedankt en tot ziens in de webshop!

Moederdagactie!
Om onze moeders in het zonnetje te zetten (of gewoon leuk voor jezelf), krijg je bij je bestelling GRATIS een lief vilten hartje cadeau! Dit rode hartje is ca. 6,5 x 5,5 cm groot en heeft een lusje van satijnband.

Deze actie geldt op alle bestellingen geplaatst tussen 1 t/m 14 mei 2017.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren