Top

Nieuwsbrief Maart 2017

Studio BIG vernieuwd!

...en gaat weer open op 1 april a.s.

Na een afwezigheid van enkele maanden gaat Studio BIG op 1 april a.s. weer open! In deze nieuwsbrief meer informatie én een leuke openingsactie!Afscheid...
 

Jarenlang stopte ik ieder vrij momentje in Studio BIG. Niet alleen kon ik al mijn creativiteit kwijt in het maken van de telefoonhoesjes en andere producten, maar het contact met de klanten en de commerciële aspecten van het hebben van een webshop vond ik vooral ook erg leuk.

Het lukte het om deze werkzaamheden te combineren met mijn baan en drukke gezin, maar de laatste tijd ging het steeds meer knellen en merkte ik dat daardoor de lol er een beetje af ging. Eigenlijk had ik min of meer besloten om Studio BIG te stoppen en had ik de shop tijdelijk gesloten. Regelmatig bleef ik echter verzoeken ontvangen van klanten die toch heel graag iets zouden willen bestellen. En zo ontstond het idee om te zoeken naar iemand die Studio BIG voort zou willen zetten. Na gesprekken met verschillende geïnteresseerden, bleek Sylvia de ideale nieuwe eigenaar van Studio BIG te zijn.

En hoewel het natuurlijk heel lastig is om mijn shop los te laten, is het tegelijkertijd super gaaf te weten dat Studio BIG gewoon blijft bestaan. Ik heb alle vertrouwen dat Sylvia met net zo veel liefde Studio BIG op gaat pakken en ik wens haar heel veel succes!

Groetjes, Nicole
Een nieuw begin..

Vanaf 1 april neem ik, Sylvia, het stokje over van Nicole!


Ook ik was één van die mensen die de website en facebook-pagina van Studio BIG in de gaten hield en hoopte dat ze weer open zou gaan. Ik was zelf al een tijdje bezig met het maken van vilten producten, vandaar mijn interesse. Toen ik op een dag de oproep van Nicole zag staan dat ze een opvolger zocht, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Nicole gemaild. Het onderwerp van mijn mail was 'latente interesse' weet ik me nog te herinneren ;-) Na diverse leuke contacten met Nicole is het resultaat nu dus dat Studio BIG doorgaat!   

In de komende periode zullen er wat kleine wijzigingen en aanpassingen worden gedaan aan de website, maar de basis van Studio BIG blijft: mooie vilten producten maken naar wens van de klant! Ik was al enthousiast over de bestaande producten van Studio BIG maar heb ook al wat ideetjes waar ik zeker wat mee wil gaan doen.


Ik zie jullie graag weer in de webshop!

Groetjes, Sylvia
Openingsactie


De hele maand april hebben we een speciale openingsactie!
Bij iedere bestelling, krijg je GRATIS een bijpassende sleutelhanger, model DUO (Small) bij je bestelling!*


* Op basis van beschikbaarheid van de juiste kleur vilt. Indien er onvoldoende voorraad is, wordt er een alternatief gestuurd.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren