Top

Betaling & verzending

Betaling
Alle genoemde prijzen in onze webwinkel zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Betalen bij Studio BIG is mogelijk op de volgende manieren:

Via bankoverschrijving

Bij vooruitbetaling kun je het totaalbedrag overmaken naar onze rekening: NL30 KNAB 0255849184 t.n.v. Studio BIG o.v.v. het ordernummer. Zodra wij je betaling hebben ontvangen starten wij met de productie. Het bedrag dient binnen 7 dagen op onze rekening te staan. Is dit niet het geval, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Betaling via
Logo iDeal

Verzending
> Alle producten van Studio BIG worden met PostNL verzonden. De levertijd van PostNL is in principe één dag. Op zondag en maandag bezorgd PostNL niet.

> De verzendkosten hangen af van het gekozen product en de eindbestemming. De juiste verzendkosten zijn zichtbaar in het winkelwagentje. Vanaf € 99,- is verzending binnen Nederland gratis.

> Studio BIG verzendt in principe wereldwijd, tenzij er redenen zijn waarom dit niet mogelijk is (invoerbeperkingen, restricties, natuurrampen, oorlogsgebieden etc). Voor alle zendingen naar het buitenland geldt dat de levertijd afhankelijk is van het land van bestemming. Douane afwikkeling in het land van bestemming kan voor vertraging zorgen. Kosten voor BTW en invoerrechten in het land van bestemming zijn voor rekening van de ontvanger.

> Indien gewenst (en mogelijk) kan het pakket aangetekend verzonden worden. Informeer voor het plaatsen van de bestelling naar de mogelijkheden en de extra kosten.

> De verzendkosten zijn hoger dan de tarieven van PostNL. Dit wordt veroorzaakt doordat wij als webshop 21% BTW moeten berekenen (en afdragen) over de verzendkosten. Tevens worden er kosten gemaakt voor verzendmaterialen, betaalkosten etc.
 
Overzicht verzendwijze per productgroep:
 

 Artikel

 Verzendwijze

 Kabelorganizer FIX

 Brievenbus

 Telefoonhoesjes

 Brievenbus

 Slingers

 Brievenbus

 Sleutelhangers

 Brievenbus

 Etuis

 Brievenbus

 Sleeves (ongeacht de maat)

 Brievenbuspakketje

 Tassen

 Pakket

 Manden

 Pakket

 
Overzicht verzendkosten per eindbestemming en verzendwijze:
 

 Verzendwijze

NL

België &
Duitsland

EUR1**

EUR2**

Wereld**

 Kabelorganiser FIX

Gratis

€ 2,50

€ 2,50

€ 2,50

€ 2,50

 Brievenbus

€ 2,50

€ 4,95

€ 4,95

€ 4,95

€ 4,95

 Brievenbuspakketje*

€ 4,75

€ 8,50

€ 11,00

€ 16,00

€ 22,95

 Pakket (t/m 2 kg) incl. Track & Trace

€ 7,50

€ 11,50

€ 16,50

€ 23,75

€ 31,00

 Verzendkosten voor grotere en/of zwaardere pakketten op aanvraag

 Vanaf € 99,- is verzending binnen Nederland gratis!

 
* Alleen bij zendingen binnen Nederland is Track & Trace beschikbaar voor een brievenbuspakketje.
** Zone-indeling van PostNL:
 
EUR1:
Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden.
 
EUR2:
Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, de Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland.
 
Wereld:
Alle overige landen incl. Rusland
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren