Top

Persbericht 15 juli 2013

15 juli 2013

Een persoonlijk telefoonhoesje voor iedere telefoon bij Studio BIG

Een smartphone is een kostbaar bezit en niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Naast dat ze gebruikt worden om mee te bellen, worden er foto’s mee gemaakt, spelletjes op gespeeld en zelfs op gewerkt. Iedereen heeft er tegenwoordig een en dat dient beschermd te worden. Maar met tientallen, zo niet honderden verschillende soorten smartphones is het nog niet gemakkelijk het juiste beschermhoesje te vinden. Nicole Sies van www.StudioBIG.nl 
maakt hoesjes daarom speciaal op maat!


Studio BIG maakt persoonlijke, handgemaakte en vooral unieke telefoonhoesjes, ongeacht de telefoon die wordt gebruikt. Of dat nu een iPhone is, een Blackberry, HTC of één van de tientallen Android-telefoons van Samsung, met slechts een paar muisklikken is een passende hoes te bestellen. Omdat alle aanvragen bij Studio BIG persoonlijk gaan, kan in overleg iedere kleur, vorm of ontwerp worden gekozen om een hoesje volledig te personaliseren. Want een telefoon is een onderdeel van jezelf en daar hoort een eigen hoesje bij!


Van alle markten thuis

Naast telefoonhoesjes biedt Studio BIG ook handgemaakte bescherming voor een tablete-readerlaptop of andere elektronica. Ook kunnen leuke hoezen worden gemaakt voor boeken of albums. Omdat alle producten op maat worden gemaakt, is het zeker dat er voor ieder model een passende hoes kan worden ontworpen. Recent zijn ook op maat gemaakte vilten manden aan het assortiment toegevoegd.


Duurzame materialen

Studio BIG heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het vilt waarmee wordt gewerkt komt uit Europa en is 100% wolvilt. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling bij de verschillende producten. Wol en vilt zijn van nature water- en vuilafstotend, dus ideaal voor gebruik van hoezen voor multi media. Het voordeel van wolvilt ten opzichte van synthetisch vilt is met name de brandwerendheid en de mogelijkheid tot recycling, en daarnaast ziet wolvilt er mooi natuurlijk uit en voelt het prettig aan.


Over Studio BIG

Studio BIG is een groeiende webshop die door Nicole Sies is opgezet. De webshop bestaat inmiddels ruim een jaar, en stond eerder al op de Huishoudbeurs en de beurs ‘Webshop Till You Drop’. Steeds vaker wordt Studio BIG benaderd voor grote maatwerk opdrachten voor interieur ontwerpers en uitgevers. Maar ook door bedrijven, die graag hun logo verwerkt zien op een hoesje. De persoonlijke aanpak van Studio BIG zorgt voor een prettig bestelproces. Als er een hoes wordt besteld via de site, is dat binnen enkele werkdagen in huis. Omdat Studio BIG alle hoesjes personaliseert, kan ook meegedacht worden over kleuren, vormen en verschillende ontwerpen.

Bewaren