Top

BIG Blogt 30-06-2014

Manden van Vilt op Maat 


Veel mensen denken dat Studio BIG alleen hoesjes maakt: hoesjes voor telefoons, hoesjes voor tablets, hoesjes voor e-readers, hoesjes voor laptops, hoesjes... Maar dat is niet waar! Ik maak ook andere accessoires van vilt: tassensleutelhangersslingerskussenhoezen en... opbergmanden

 

Manden van Vilt op Maat 

Opbergmanden zijn praktisch. Je kunt er van alles in bewaren: sokken, sjaals, luiers, klein speelgoed, kantoorartikelen, enz. Maar opbergmanden van vilt zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook erg mooi! Ik maak heel veel verschillende vilten opbergmanden: enkele of sets, in verschillende maten, van small tot xxl, kleurrijk of in een rustige naturel tint, met letters of sterren en in verschillende vormen (vierkantbloom en spike).

Opbergmandje BLOOM

 

 

Manden van Vilt op Maat 

Eerst reken ik uit hoeveel vilt ik nodig heb. Als ik drie manden tegelijkertijd maak, heb ik vaak een paar meter vilt nodig. Het wordt geleverd op grote rollen van 1,80 m lang. 

 

 

 

Daarna meet ik alles uit en snijd ik het uit. Je kunt vilt knippen of snijden, het rafelt niet. Na het knippen of snijden kun je het vilt verlijmen of vastnaaien. Ik naai het dikke vilt met een speciale naaimachine met extra sterk garen.

 

 

 

Et voilà: manden klaar! 

 

 

 

 

Manden van Vilt op Maat 

 

Naast mijn standaardassortiment manden in de webshop, maak ik vilten opbergmanden op maat. De afmetingen van een mand kunnen aangepast worden, zodat deze precies in de boekenkast, op de plank boven de commode of onder de kapstok in de gang past. Maar maatwerk betekent bij mij ook: manden in kleuren die passen bij de rest van je interieur en manden met je initialen, naam, logo of een figuurtje uit het thema van de kinderkamer. Dat vind ik eigenlijk het allerleukste, samen met een klant bedenken hoe manden of kussens eruit moeten zien. Elk product wordt zo uniek en heel persoonlijk. 

 

Ik lever deze op maat gemaakte manden over de hele wereld: van Groningen tot Maastricht, van New York tot Hawaii, van London, Berlijn, Parijs en Reijkjavik tot Sydney en Melbourne, van Hoensbroek tot Tokyo, Seoul en Singapore! Dus ook bij jou thuis, op kantoor of bij je vriendin aan de andere kant van de wereld. 

Vorige week maakte ik voor een babykamer in Australië deze twee opbergmanden. Ik denk dat ze nog niet weten of het een jongetje of een meisje gaat worden... 

 

 

 

 

En bij deze maatwerk opdracht voor een jongenskamer is alles in mooie tinten blauw en grijs gemaakt en gepersonaliseerd: 

 

 

 

Wil je ook een vilten accessoire op maat laten maken? Heb je zelf al een leuk idee? Of wil je samen met mij bedenken hoe het eruit moet komen te zien? Stuur een mail naar info@studiobig.nl. Niets is te gek! 

 

 

Win je eigen, unieke mand op maat 

 

Begint het na het lezen van dit blog te kriebelen? Heb je zin om zelf een mooie, perfect in jouw huis passende opbergmand te ontwerpen? Doe dan mee met onze wedstrijd! Ontwerp jouw eigen opbergmand Square M en win deze gratis! Stuur je idee in via de Facebook pagina van studio BIG.

 

<Deze actie loopt van 1 juli t/m 31 augustus 2014. Je hebt dus de hele zomervakantie de tijd om iets leuks te bedenken. De winnaar wordt 1 september bekend gemaakt.>