Top

E-reader sleeve BRIGHT

  • E-reader sleeve BRIGHT
  • E-reader sleeve BRIGHT
  • E-reader sleeve BRIGHT
  • E-reader sleeve BRIGHT
  • E-reader sleeve BRIGHT
FullFullFullFullFull
(4.8 / 6 Reviews)
22,50

E-reader sleeve BRIGHT

Eenvoudige maar functionele e-reader sleeve.

Afmetingen

Op maat gemaakt voor iedere e-reader: Kobo, Kindle, Sony, Pocketbook, Icarus, Onyx etc.

Materialen
Gemaakt van 100% wolvilt van 3 mm dik.

Kleuren

De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Het 3 mm dikke vilt is echter niet altijd in alle kleuren beschikbaar. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

Speciale wensen?

Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.Reviews (6)
FullFullFullFullFull (4.8 / 6 Reviews)

Liesbeth (02-12-2015) FullFullFullFullFull Vandaag mijn hoesje ontvangen voor mijn Kobo Glo HD. Ik ben er heel tevreden over. De communicatie verliep soepel (een bepaalde kleur was niet voorradig) en uiteindelijk een andere kleur uitgekozen. Ik vind hem heel mooi geworden! Bedankt, Nicole.

Carien (09-08-2015) FullFullFullFullEmpty Mooi hoesje voor e-reader Kobo Glo Hd ontvangen. Dik vilt in twee mooie kleuren en past prima. Gelukkig is het labeltje aan het hoesje ook niet te groot, op de foto kon ik dat niet zo goed beoordelen.

Karin (02-06-2014) FullFullFullFullFull Afgelopen week het hoesje ontvangen. Goede kwaliteit vilt, mooi afgewerkt en past perfect: dus niet net te strak of te los maar echt perfect.
Ik ben een tevreden klant en als ik nog eens wat zoek kijk ik eerst of studio BIG het heeft :) Dank Nicole!

Asha (05-11-2013) FullFullFullFullFull Vandaag mijn ereader-hoes binnengekregen. Ik was lang op zoek naar een sleeve ipv een onhandig mapje.
De kleur is helemaal goed en de hoes is heel mooi afgewerkt. Ik ben er erg blij mee!

Yoni (29-07-2013) FullFullFullFullFull Ben erg blij met mijn nieuwe hoezen voor mijn Iphone en Kobo ereader! Ik kon maar geen hoezen vinden in kleuren die ik voor ogen had, maar Studio Big biedt uitkomst; je kan de kleuren zelf uitkiezen. Mijn vragen werden erg snel beantwoord (ook 's avonds laat) en ook zijn mijn hoezen snel geleverd. Aanrader!

Jeroen Werner (08-05-2013) FullFullFullFullFull Een mooie hoes, leuk ook om kleuren of combinaties te kiezen. En best of all, een zeer goede en adequate service bij vragen! Aanrader!