Top

Telefoonhoesje STITCH

  • Telefoonhoesje STITCH
  • Telefoonhoesje STITCH
  • Telefoonhoesje STITCH
FullFullFullFullFull
(5 / 3 Reviews)
17,50

Telefoonhoesje STITCH

Hetzelfde hoesje als model Simple maar dan afgewerkt met een contrasterende kleur garen. Het hoesje wordt gemaakt van een dubbele laag 100% wolvilt.
 
Dit hoesje is aan de achterzijde voorzien van een vakje waarin je bijvoorbeeld visitekaartjes, bankpas of papiergeld kunt meenemen. Wanneer je dit vakje liever niet in jouw hoesje hebt, dan kun je dit in de bestelling aangeven.
 
Door verschillende kleuren te combineren in de dubbele laag vilt ontstaat een verrassend subtiel effect.

De kleuren van het vilt kunnen zelf gekozen worden. Hier vind je meer informatie over de kleuren en beschikbaarheid.

Het is mogelijk het ontwerp naar jouw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@studiobig.nl voor de mogelijkheden en prijzen.


Reviews (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 Reviews)

Melike (09-10-2014) FullFullFullFullFull Geweldig om alle kleuren (zelf het stiksel) zelf te mogen bepalen! Het resultaat is erg mooi; past perfect om de telefoon, kleuren zijn exact zoals in de kleurenkaart, netjes afgewerkt!

Renske (14-01-2014) FullFullFullFullFull Snel en netjes geleverd! Het hoesje past goed en is netjes afgewerkt. Helemaal blij!

Herman (08-01-2014) FullFullFullFullFull Nice! Helemaal op maat gemaakt hoesje - zowel de maat als de kleurencombinatie. Nicole was ook erg behulpzaam bij het kiezen van de kleur.

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten