Top

Over Studio BIG

Studio BIG is in 2012 gestart met het maken van de telefoonhoesjes die de oprichtster, Nicole Sies, altijd al zocht.  Daarnaast zijn er tegenwoordig zoveel verschillende mobiele telefoons in even zoveel verschillende maten, dat er toch vraag moest zijn naar een op maat gemaakt hoesje? Al doende kwamen er steeds meer producten bij zoals tassen, opbergmanden, sleeves etc. en werd Studio BIG steeds groter.

Al die jaren heeft Nicole Studio BIG weten te combineren met haar drukke baan en gezin, maar helaas was dat niet langer mogelijk. Hieronder neemt Nicole afscheid van jullie, haar trouwe klanten en draagt ze het stokje over aan mij, Sylvia.

Nicole:
'Jarenlang stopte ik ieder vrij momentje in Studio BIG. Niet alleen kon ik al mijn creativiteit kwijt in het maken van de telefoonhoesjes en andere producten, maar het contact met de klanten en de commerciële aspecten van het hebben van een webshop vond ik vooral ook erg leuk.

Het lukte het om deze werkzaamheden te combineren met mijn baan en drukke gezin, maar de laatste tijd ging het steeds meer knellen en merkte ik dat daardoor de lol er een beetje af ging. Eigenlijk had ik min of meer besloten om Studio BIG te stoppen en had ik de shop tijdelijk gesloten. Regelmatig bleef ik echter verzoeken ontvangen van klanten die toch heel graag iets zouden willen bestellen. En zo ontstond het idee om te zoeken naar iemand die Studio BIG voort zou willen zetten. Na gesprekken met verschillende geïnteresseerden, bleek Sylvia de ideale nieuwe eigenaar van Studio BIG te zijn.

En hoewel het natuurlijk heel lastig is om mijn shop los te laten, is het tegelijkertijd super gaaf te weten dat Studio BIG gewoon blijft bestaan. Ik heb alle vertrouwen dat Sylvia met net zo veel liefde Studio BIG op gaat pakken en ik wens haar heel veel succes!'

Sylvia:
'Ook ik was een van die mensen die de website van Studio BIG in de gaten hield en hoopte dat ze weer open zou gaan. Ik was zelf al een tijdje bezig met het maken van vilten producten dus toen ik de oproep van Nicole tegen kwam dat ze een opvolger zocht, heb ik stoute schoenen aangetrokken. Met als resultaat dat Studio BIG door gaat!
 
In de komende periode zullen er wat kleine wijzigingen en aanpassingen worden gedaan aan de website, maar de basis van Studio BIG blijft: mooie vilten producten maken naar wens van de klant!'

Ik zie jullie graag weer in de webshop!

Groetjes,

Sylvia
BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren