ONZE WERKWIJZE

Studio BIG is gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van vilten producten in kleine oplagen. Alle producten worden volledig op maat en naar wens gemaakt van 100% wolwilt; dit alles gebeurt in ons eigen atelier. Lees hier meer over Studio BIG.

 

Voor een mooi, eerlijk en duurzaam product voor bijvoorbeeld je medewerkers, klanten of relaties, ben je bij Studio BIG aan het goede adres. Zoek je mooie sleeves voor de nieuwe laptops voor je medewerkers? Sleutelhangers om uit te delen op een evenement? Samen ontwikkelen we een mooi concept, waarbij het bedrukken en borduren van de producten tot de mogelijkheden behoort. Dit alles is mogelijk in kleine oplagen, dus niet meer 1.000 stuks bestellen als je er bijvoorbeeld maar 10, 20 of 50 nodig hebt. Klik hier voor inspiratie!

​Geïnteresseerd of nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

INSPIRATIE

 

OVER STUDIO BIG

Sinds 2012 is Studio BIG dé webshop voor op maat gemaakte wolvilten producten, zoals telefoonhoesjes, sleeves, tassen en manden; voor particulieren én bedrijven. De afgelopen tijd heeft er zich een verschuiving plaatsgevonden van particuliere verkoop naar de zakelijke markt, mede ingegeven door de stijgende prijzen voor wolvilt en de arbeidsintensiviteit van het maken van individuele producten.
 

Vanaf 1 mei 2019 levert Studio BIG daarom niet meer rechtstreeks aan consumenten maar richt zich op bedrijven en organisaties. Zoek je een mooi, eerlijk en duurzaam product voor bijvoorbeeld je medewerkers, klanten of relaties, dan ben je bij Studio BIG aan het goede adres.

​Geïnteresseerd of nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Duurzaam

100% wolvilt

Maatwerk

Stijlvol

 

CONTACT

Toermalijnring 504

3316 LC Dordrecht

Nederland

www.studiobig.nl

info@studiobig.nl

06 14 15 77 85

maatwerk in wolvilt  -  exclusieve ontwerpen in kleine oplagen  -  wholesale mogelijk

studio big

©2019 by studio big

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon
0
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now