Telefoonhoesje STIEK overzicht

GARANTIE & RETOURNEREN

 Garantie               

​Mocht het aangeschafte product op welke reden dan ook niet aan je wensen voldoen of wanneer het product gebreken vertoont, neem dan altijd zo spoedig mogelijk, doch binnen twee maanden na ontvangst, contact met ons op via info@studiobig.nl. Studio BIG zal zo spoedig mogelijk de klacht beantwoorden, doch uiterlijk binnen 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst van de klacht.

 

Voor een volledig overzicht van de klachtenregeling verwijzen wij naar de algemene voorwaarden. Let op: klachten m.b.t. de gekozen kleuren en het doorgeven van verkeerde maten worden niet in behandeling genomen.

Studio BIG heeft kwaliteit én service hoog in het vaandel staan; we zullen er alles aan doen om in overleg zo spoedig mogelijk tot een oplossing te komen.

 Retourneren             

Voor producten die op maat worden gemaakt volgens de door u ingevoerde specificaties, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief. Voor de overige producten (de READY TO SHIP collectie en SALE) geldt de volgende retourprocedure:

  • Als je een product wilt retourneren, dan kan dat binnen 14 dagen na ontvangst.

  • Vul het bij je bestelling toegevoegde retourformulier in en voeg deze bij de producten. Een reden invullen is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld!

  • Stuur de producten met het ingevulde retourformulier binnen 14 dagen retour. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Het terugsturen naar Studio BIG is op eigen risico, we raden aan om je bestelling te retourneren met een track and trace code.

  • Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd aankomen, kunnen wij helaas niet crediteren.

  • Zodra wij de retourzending hebben ontvangen sturen wij een bevestiging per mail. Na goedkeuring van je retourzending storten wij binnen 14 werkdagen na herroeping het aankoopbedrag terug.

  • Voor een volledige overzicht van het retourbeleid verwijzen wij je naar onze algemene voorwaarden.

  • Geen retourformulier ontvangen? Je kunt hem hier downloaden!